Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Forårssalat a´la Mad og fritid

image_print

Når man er begyndt at længes efter sommeren, så er det godt at vi lever i en tid hvor man kan få alle grønsager året rundt. Denne salat består af mange af de grønsager som vi mest ser i Danmark om sommeren men som vi får fra udlandet hele året. En super lækker salat som passer til næsten alle retter. Vi fik den til teriyaki marineret grillet mørbrad og egg fried rice 🙂

4 personer

  • 75 gram rucola
  • 2 avocado
  • 1 mango
  • 1/2 blomkål
  • 1 bundt grønne asparges
  • granatæblekerner fra 1/2 granatæble
  • 40 gram mandler

Skyl rucolaen og ryst det godt af for overskydende vand.

Skær mango og avocado i små tern.

Pluk blomkålen i små buketter.

Knæk enderne af de grønne asparges og kom dem i en gryde med kogende vand med lidt salt i 1 minut og hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Skær derefter aspargesene i 1 cm stykker.

Bland alle ingredienserne i en skål eller på et fad

Rist mandlerne på en varm pande i et par dråber olie og hak dem groft

Pynt til sidst salaten med granatæblekernerne og mandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *