Forårssalat a´la Mad og fritid
Når man er begyndt at længes efter sommeren, så er det godt at vi lever i en tid hvor man kan få alle grønsager året rundt. Denne salat består af mange af de grønsager som vi mest ser i Danmark om sommeren men som vi får fra udlandet hele året. En super lækker salat som passer til næsten alle retter. Vi fik den til teriyaki marineret grillet mørbrad og egg fried rice 🙂
4 personer
- 75 gram rucola
- 2 avocado
- 1 mango
- 1/2 blomkål
- 1 bundt grønne asparges
- granatæblekerner fra 1/2 granatæble
- 40 gram mandler
Skyl rucolaen og ryst det godt af for overskydende vand.
Skær mango og avocado i små tern.
Pluk blomkålen i små buketter.
Knæk enderne af de grønne asparges og kom dem i en gryde med kogende vand med lidt salt i 1 minut og hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Skær derefter aspargesene i 1 cm stykker.
Bland alle ingredienserne i en skål eller på et fad
Rist mandlerne på en varm pande i et par dråber olie og hak dem groft
Pynt til sidst salaten med granatæblekernerne og mandler