Appelsinkylling med ingefær
Appelsinkylling med ingefær er en ret min mand opfandt da ungerne var små og det blev hurtigt min søns livret. Når min mand lavede den var opskriften lidt af det og lidt af det og det dur nok ikke at ligge sådan en opskrift op her på hjemmesiden. Så nu er lidt af det og lidt af det blevet til en rigtig opskrift som jeg håber at du har lyst til at prøve 🙂
Jeg skriver i opskriften at det skal være en god appelsinjuice og det er fordi af erfaring har vi fundet ud af at hvis man bruger en for billig juice kan retten godt få en bitter smag. Den appelsinjuice som vi bruger er en økologisk appelsinjuice fra Rema1000 🙂
4 personer
- 500 gram kyllingebryst filet
- 1 løg
- 25 gram stege margarine
- 1 hønsebouillon terning
- 1 spsk stødt ingefær
- 1 tsk karry
- ½ liter god appelsinjuice
- 1½dl piskefløde
- salt
- ca 1 tsk maizena rørt op i ca 1½ tsk vand
- 400 gram båndpasta
Pil løget og skær det i små tern
Skær kyllingebrysterne i ca 2×2 cm tern
Smelt stegemargarinen på panden og når margarinen er brust af, steges kyllingen til det har lidt stegeskorp
Tilsæt dernæst løgene og steg dem med til de er gennemsigtige
Tilsæt ingefær og karry og svits det kort med
Tilsæt appelsinjuice og bouillonterning og lad det småsimre i 20 minutter
Tilsæt piskefløden og kog retten op og jævn dernæst sovsen med maizenajævning til du syntes den har den rette tykkelse
Kog båndpastaen efter anvisning på pakken
Måske du også kunne være interesseret i Pastaret ala carbonara