Bananmuffins med nutellafrosting

Bananmuffins er en god svampet muffin og så elsker jeg nutella og smagen af peanutbutter, så derfor blev denne opskrift udviklet. Så er du til en muffin med masser af snask på, vil denne bananmuffin være et godt bud 🙂

12 muffins

  • 3 æg
  • 165 gram sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 125 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 gram smeltet og afkølet margarine
  • 1 moden banan

Nutellafrosting

  • 4 spsk peanutbutter
  • 4 spsk nutella
  • 125 gram smør

50 gram ristet og afskallede hasselnøddekerner

Bananmuffins:

Smelt margarinen og afkøl den imens du pisker æg og sukker hvidt. Mos bananen og pisk den i æggemassen. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggemassen. Vend til sidst den smeltede margarine i dejen

Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og bag dem ved 180 grader varmluft i 25-30 minutter til der ikke sidder dej på en kødnål eller urtekniv når du stikker i muffinsene

Nutellafrosting:

Pisk smør, nutella og peanutbutter godt sammen og kom det i en sprøjtepose. Sprøjt frostingen på dine muffins og pynt til sidst med groft hakket afskallede hasselnøddekerner