Desserter,  Fedtfattige retter,  Morgenmad,  Opskrifter

Bananvaffel

image_print

Bananvafler er rigtig gode som enten morgenmad eller som et mellemmåltid, da de mætter godt. Denne opskrift giver 2 vafler, hvor en portions udregning kun gælder for en vaffel med græsk yoghurt og ristede mandler på toppen. Bananvaflerne er velegnede til at lave flere ad gangen og så komme dem i køleskabet. De behøver efter min mening heller ikke at være varme når man spiser dem og de vil derfor også være gode til madpakken, som når man midt på dagen er ved at gå sukkerkold her vil de være rigtig gode 🙂

2 Bananvafler

128 kcal pr vaffel og 165 kcal med græsk yoghurt og mandler

  • 1 æg
  • 1/2 banan
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 tsk vanilje

Topping:

  • 1 spsk græsk yoghurt 2 %
  • 5 gram mandler

Mos bananen og rør æg og havregryn i.

Steg vaflerne i et vaffeljern

Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft

Anret din vaffel med en spsk græsk yoghurt og de hakkede mandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *