Bananvaffel
Bananvafler er rigtig gode som enten morgenmad eller som et mellemmåltid, da de mætter godt. Denne opskrift giver 2 vafler, hvor en portions udregning kun gælder for en vaffel med græsk yoghurt og ristede mandler på toppen. Bananvaflerne er velegnede til at lave flere ad gangen og så komme dem i køleskabet. De behøver efter min mening heller ikke at være varme når man spiser dem og de vil derfor også være gode til madpakken, som når man midt på dagen er ved at gå sukkerkold her vil de være rigtig gode 🙂
2 Bananvafler
128 kcal pr vaffel og 165 kcal med græsk yoghurt og mandler
- 1 æg
- 1/2 banan
- 1 dl havregryn
- 1/2 tsk vanilje
Topping:
- 1 spsk græsk yoghurt 2 %
- 5 gram mandler
Mos bananen og rør æg og havregryn i.
Steg vaflerne i et vaffeljern
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft
Anret din vaffel med en spsk græsk yoghurt og de hakkede mandler