Dressinger & dyppelse,  Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Barbeque

image_print

Nu er det tiden hvor der bliver tændt op i grillen oftere og så er det altid godt med en god barbeque til at pensle på sit kød eller grønsager og her har du mit bud på hvordan en rigtig god barbeque smager 🙂

Herhjemme bruger vi både barbeque til at pensle på hakkebøffer, kylling, koteletter, en god steak mm.

  • 2 spsk tomatkoncentrat/pùre
  • 3 spsk brunfarin
  • 1/2 dl olie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk eddike
  • 1 tsk soya
  • ½ dl vand
  • 1 spsk sød chili
  • 1 tsk shiracha
  • 1 tsk løgpulver

Kom det hele i blenderen og blend det godt sammen. Hvis du syntes at det bliver for tykt kan du tilsætte mere vand

spareribs smurt med barbeque
barbeque

Måske du også kunne være interesseret i opskriften på verdens nemmeste barbequesauce til dit grillede kød. Du finder opskriften her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *