Barbeque
maj 8, 2020
Nu er det tiden hvor der bliver tændt op i grillen oftere og så er det altid godt med en god barbeque til at pensle på sit kød eller grønsager og her har du mit bud på hvordan en rigtig god barbeque smager 🙂
Herhjemme bruger vi både barbeque til at pensle på hakkebøffer, kylling, koteletter, en god steak mm.
- 2 spsk tomatkoncentrat/pùre
- 3 spsk brunfarin
- 1/2 dl olie
- 2 tsk paprika
- 1 tsk eddike
- 1 tsk soya
- ½ dl vand
- 1 spsk sød chili
- 1 tsk shiracha
- 1 tsk løgpulver
Kom det hele i blenderen og blend det godt sammen. Hvis du syntes at det bliver for tykt kan du tilsætte mere vand
Måske du også kunne være interesseret i opskriften på verdens nemmeste barbequesauce til dit grillede kød. Du finder opskriften her
Forrige
Kødsovs med et strejf af Italien
Nyere