Bøfstroganoff af okseculotte
Vi køber ind imellem en culottesteg som vi skærer ud i strimler og bruger til for eksembel wokret eller til kebab og som i denne opskrift til gryderet, bøfstroganoff. Der er til mange portioner aftensmad i en culotte så vi deler den op i portioner og fryser ned. Bøfstroganoff smager fantastisk godt sammen med kartoffelmos 🙂
4 personer
- 400 gram okseculottesteg i tynde strimler
- 1 løg
- 200 gram champignon
- 125 gram bacon
- 100 gram ferske cocktailpølser
- 1 tsk paprika
- 4 dl vand
- 1 dl piskefløde
- maizena til at jævne med
- sovsekulør
Pil og skær løget i små tern. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Skær baconen i tern.
Brun oksekød, løg, bacon og champignon i lidt olie i en gryde. Når det hele har taget farve tilsætter du paprikaen og bruner den kort med og derefter tilsætter du vandet og lader retten småsimre i i 10-15 minutter. Tilsæt piskefløden og jævn retten med ca 2 tsk maizena som du røre ud i lidt vand
Tilsæt til sidst lidt sovsekulør så retten får en flot brun farve
Din bøfstroganoff er nu klar til at blive serveret.