Champignonpostej
Champignonpostej er en rigtig god vegetarisk ret som både er lækker at servere med en god blandet salat til, men er også lækker med et stykke rugbrød og lidt surt til. Jeg har lavet denne portion i souffleforme, men den kan også sagtens laves i en franskbrødsform eller folieform og skæres i skiver ved servering 🙂
5 souffleforme
1 dl kogte ris
250 gram champignon
1/2 ds sorte bønner fra dåse
1 løg, ca 75 gram
1 dl piskefløde
1 æg
1/2 tsk tørret rosmarin
salt
peber
Hak champignon, sorte bønner og løg meget fint. Jeg kommer dem i en foodprocesser. Rør derefter massen sammen med de kogte ris, æg og piskefløde. Smag “farsen” til med salt, peber og rosmarin. Kom “farsen” i smurte souffleforme og kom dem i ovnen på en bagerist og bag dem i ca 40 minutter ved 180 grader varmluft.
Pynt eventuelt postejerne med kvarte cherrytomater og hakket purløg.
Champignonpostejerne kan spises lune, men de kan også sagtens spises kolde, de er lige lækre.