Desserter,  Opskrifter

Cheesecake dessert med pekannødder

image_print

En super lækker og elegant dessert, som samtidig er nem at lave og som kan laves i forvejen, så du ikke står og skal lave desserterne samme dag som gæsterne kommer 🙂

4 portioner (15 cl portionsglas)

  • 1 dl hakkede pekannøddekerner (gem 8 hele nødder til pynt)
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 250 gram flødeost naturel
  • 3 spsk rørsukker
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 12 tsk maple sirup

Hak pekannøddekernerne fint, husk at gem 8 hele pekannødder til pynt.

Pisk fløden til en let skum. Pisk flødeosten. Først bliver den lidt tynd og så bliver den stiv igen. Pisk rørsukker, citronsaft og vaniljen let i. Vend den græske yoghurt i flødeosten og vend til sidst flødeskummet i ostemassen

Fordel halvdelen af de hakkede pekannødder i dine portions glas og kom en teske maple sirup ud over nødderne i hver glas.

Kom flødeostecremen i en sprøjtepose og fordel halvdelen af cremen i de fire glas. Fordel nu de sidste hakkede pekannødder og 1 teske mapelsirup ovenpå flødeostecremen. Fordel resten af flødesostecremen i de fire glas og pynt til sidst desserterne med passionsfrugt, to hele pekannødder og til aller sidst en teske mapelsirup ud over

Dine desserter er nu klar til at blive serveret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *