Chewy chokolade cookies
Er du til chewy chokolade cookies, som er nemme at lave, så har du her den helt perfekte opskrift.
De chewy chokolade cookies er sprøde udenpå og bløde inden i.
Opskriften består ikke af så mange ingredienser, så den er nem at gå til.
Den mørke chokolade giver disse cookies en virkelig god og intens smag af chokolade.
Server med en god kop kaffe.
En cookies som smelter på tungen 🙂
Cirka 25 cookies
- 240 gram chokolade
- 60 gram smør
- 100 gram brun farin
- 25 gram sukker
- 2 æg
- 80 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme så det ikke brænder på. Rør i det hele tiden til det er smeltet. Du kan også vælge at gøre det over vandbad så du ikke behøver at holde øje med det hele tiden.
Kom æg, brun farin og sukker i en skål og pisk det godt sammen.
Kom den smeltede chokolademasse i æggemassen og piske det godt sammen.
Tilsæt mel og bagepulver og pisk det godt til du har en glat dej.
Kom klatter på cirka 1/2 spsk på en bageplade med bagepapir. Ønsker du store cookies kom da klatter på 1 spsk på bagepladen.
Bages i ovnen ved over og undervarme ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Efter 10 minutter er cookiesene stadig meget bløde, lad dem stå på bagepladen og bliv kolde.
Opbevar dine cookies i en lufttæt beholder.
Vild med chokolade kunne du måske også være interesseret i opskriften på Brownie som du finder opskriften på HER