Chokolademuffins
Chokolademuffins er en virkelig skøn kage. De store stykker af mørk chokolade der er i denne muffin, gør at når den er lun og du skære den over er der den bløde smeltet chokolade indeni og når den er kold er der stykker af synligt chokolade at spore. Virkelig lækkert 🙂
Denne opskrift på chokolademuffins er meget nem at gå til. Den kræver ikke en rørmaskine eller elektriske hjælpemidler, her kan det hele klares med en skål, en ske og en dejskraber. Nemmere bliver det næsten ikke 🙂
Du kan servere disse chokolademuffins som de er eller du kan vælge at komme glasur eller smørcreme eller som jeg har gjort i en anden opskrift her på hjemmesiden, hvor jeg har kommet marengs på som er blevet brændt med en brænder. Hvilket er super lækkert og ser elegant ud. Opskriften finder du i linket her
12 chokolademuffins
- 250 gram hvedemel
- 25 gram kakao
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 175 gram sukker
- 2 æg
- 1 3/4 dl mælk
- 1 dl smagsneutral olie
- 100 gram mørk chokolade
Bland alle de tørre dele i en skål
Pisk æg og mælk let sammen i hånden og vend det i de tørre dele
Vend olien i dejen og rør det rundt indtil du har en helt glat dej
Hak den mørke chokolade groft og vend den i dejen til sidst
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca 20-25 minutter. Dine muffins er færdige når der ikke hænger dej ved når du stikker i dem med en strikkepind eller grillspyd
Kunne du tænke dig at prøve en chokolademuffins uden tilsat sukker, så kan du finde opskriften Her