Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Coleslaw

image_print

Jeg tror snart vi alle har stiftet bekendskab med coleslaw. Coleslaw kan servers til al slags kød. Det er meget oppe i tiden at komme det i diverse burgere og pulled meat burgers og har været det længe. Da jeg var ung arbejdede jeg hos Kentucky fried chicken, senere Mickey`s fried chicken og de var, eller rettere er kendt for deres Fried chicken og coleslaw. Opskriften var ikke en vi ungarbejdere fik fingrene i så man har måtte øve sig igennem årene og prøve at finde frem til et godt resultat, så her får du mit bud på en god coleslaw 🙂

6-8 personer
  • 600 gram fint snittet hvidkål
  • 200 gram fint revet gulerødder
  • 100 gram mayonnaise
  • 2 gode teskefuld dijon sennep
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 tsk eddike

Snit hvidkål og skræl og riv gulerødderne.

Pisk mayonnaise, Dijon, sukker og løgpulver godt sammen. Pisk derefter olien i lidt af gangen og tilsæt til sidst eddiken. Pisk det hele godt så du har god cremet dressing.

Vend dressingen i hvidkålen og gulerødderne

Serveres som tilbehør til kød eller i burgers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *