Cookies med chokolade og lakrids
Jeg elsker cookies og jeg elsker lakrids og chokolade, så derfor får du opskriften på disse cookies med chokolade og lakrids. Du kan vælge at lave små cookies eller store cookies, det er helt op til dig hvad du har lyst til. Dem du ser på billedet er små cookies, da det var nogle jeg skulle serverer til en kop kaffe efter at vi havde fået dessert, det vil sige at det skulle ikke være en for stor kage vi skulle have. Men hvis du laver dem store fungerer de som en kage og det er også super lækkert.
Disse cookies er dejlig sprøde og kan opbevares længe i en lufttæt beholder. Hvis du altså ikke spiser dem alle på en gang
En cookie du nemt kan blive afhængig af 🙂
100 gram sukker
75 gram smør
50 gram brun farin
1 æg
150 gram hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk natron
100 gram groft hakket chokolade
1 stor spsk lakrids
Rør smør og sukker godt sammen. Rør brun farin og æg i. Bland Mel med vaniljesukker og natron og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade og lakridspulver.
Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med to teskeer og tryk dem lidt flade.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 7 min.
Småkagerne virker lidt bløde når de kommer ud af ovnen, men de bliver hårde når de bliver kolde.
Andre opskrifter med lakrids Lakridssmåkager eller Lakridskys