Cremet pastaret
Denne pastaret blev jeg inspireret af en af mine rigtig gode venner, som fortalte om en pastaret som de havde fået på deres ferie i Berlin. Jeg er selv helt vild med cremede pastaretter og jeg elsker champignon, så jeg tænkte at det måtte jeg da lige lave en opskrift på og resultat blev ret godt syntes jeg 🙂
4 personer
- 200 gram pasta
- 200 gram champignon
- 6 forårsløg
- 2,5 dl piskefløde
- 50 gram parmesan
- salt og peber
- 1 håndfuld hakket persille
- 1 håndfuld hakket basilikum
- 1 lille karse
Kog pastaen
Rens champignon og skær dem i kvarte. Snit forårsløg i 3 mm stykker. Riv parmesanen.
Svits champignon og forårsløg på panden i lidt olie. Når det er godt stegt tilsættes piskefløden og koges op. Tilsæt den revet parmesan og smag sovsen til med salt og peber. Tilsæt den kogte pasta og vend det hele sammen.
Pynt retten med den hakket persille og basilikum og slut af med at klip karsen og kom den ovenpå retten