Croissant med kyllingesalat
Croissant med fyld i smager bare himmelsk. Om det er croissant med kyllingesalat som her, laksesalat eller fra det søde køkken med smeltet chokolade i, så er det bare godt.
Denne kyllingesalat er faktisk det der hedder en waldorfsalat, hvor jeg bare har kommet kylling i og pyntet med ananas. Jeg elsker selv Waldorfsalat og kan spise det til næsten alt. Vi er også begyndt at få det juleaften til vores Langtidsstegt and, mums siger jeg bare 🙂
Har du en god opskrift og er du god til at bage croissanter kan du gøre det. Jeg må erkende at mine croissanter er købt færdigbagte, jeg er ikke helt kommet til at kunne bage nogle gode nogle selv 😉
Denne croissant med kyllingesalat er den perfekte frokost, hvis du spørger mig 🙂
Velbekomme 🙂
4 personer
- 2 ananas ringe skåret i kvarte
- 3 stænger blegselleri
- 150 gram røde stenfrie druer
- 1 æble
- 1 kyllingebryst, ca 200-250 gram
- 30 gram valnødder
- 4 croissanter
Dressing:
- 3 dl cremefraiche 18 %
- 1 spsk sukker
- salt
- friskkværnet peber
Steg kyllingebrystet og krydder det med salt og lad det køle ned, så det er helt koldt inden du blander det med resten
Skær blegsellerien i tynde skiver
Fjern kernehuset i æblet og skær det i små tern
Skær vindruerne i kvarte
Hak valnødderne groft
Bland cremefraiche og sukker og smag dressingen til med lidt salt
Når kyllingebrystet er helt koldt, skæres det i små tern
Bland alle ingredienserne sammen med cremefraichen. Gem lidt blegselleri og valnødder til at pynte med. Smag eventuelt til med salt.
Klip croissanterne op på langs.
Fyld godt med kyllingesalat i hver croissant og pynt med blegselleri, valnødder og to kvarte ananasringe.