Den grønne salat med et tvist
Den grønne salat som du også kan finde på denne side var en så god salat så jeg lavede lidt den samme salat, dog med et lille tvist i form at lidt flere grønsager og frugt. En god salat som passer til alle slags kød og fisk 🙂
4 personer
- 150 gram frisk grønkål
- En god håndfuld bælget friske ærter
- 3 forårsløg
- 1 bundt grønne asparges
- 250 gram cherry tomater
- ½ honning melon
- 1 snack peber
- 40 gram græskarkerner
Dijon vinaigrette
- 1 ½ spsk dijonsennep
- saften af en 1/2 citron
- 1 dl smagsneutral olie ( jeg bruger solsikkeolie)
- 1 spsk flydende honning
- 1/2 dl vand
- salt
Snit grønkålen fint. Snit forårsløgene i tynde skiver. Skær cherrytomaterne i kvarte. Lav melonkugler af honning melonen ( brug eventuelt den overskydende melon til smoothie). Knæk enderne af aspargesene og kog dem i 1 minut og skyl dem derefter i meget koldt vand og skær dem derefter i ca 1 cm skrå skiver. Bælg ærterne. Halver snack peberen og fjern kernerne og skær den derefter i tynde skiver
Bland alle grønsager og frugt og anret dem på et fad eller i en skål
Rist græskarkernerne på en pande med et par dråber olie og drys dem ud over salaten
Hæld dijon vinaigretten ud over salaten lige inden serveringen