Djævleæg
Djævleæg serverer man oftest på et frokost-, tapas eller buffetbord. Djævleæg er hårdkogte æg som er halveret og æggeblommen tages ud og røres op med mayonaise og andre smagsgivere. Jeg har her krydret med karry, salt og peber.
Jeg har her serveret mine djævleæg på påskebordet:-)
6 halve djævleæg
- 3 æg
- 1½ spsk mayonaise
- ½ tsk karry
- salt og peber
- frisk dild
Kog æggene i 12 minutter og skyl dem derefter i koldt vand.
Pil æggene og lad dem blive kolde, da de så er nemmere at dele pænt.
Halver æggene enten med en skarp kniv eller ved at bruge sytråd.
Pil blommen ud af ægget og kom den i en skål.
Mos blommen med en gaffel og tilsæt mayonaisen og rør det hele godt rundt. Hvis du syntes at massen virker for tør kommer du bare mere mayonaise i. Mængden af mayonaise kan godt varierer, da størrelsen på æg godt kan varierer.
Smag nu æggeblomme massen til med karry, salt og peber.
Kom den rørte æggeblommemasse i en sprøjtepose med tyl og sprøjt massen i de halve ægs huller.
Pynt dine djævleæg med dild.
Måske du også kunne være interesseret i Tunmousse til dit påskebord