Frisk rejesalat
Herhjemme har vi ind imellem dage, hvor vi trænger til noget let til aftensmad og der laver vi tit en frisk salat med enten rejer eller laks, forskellige grønsager og frugt. Denne friske rejesalat vil også være rigtig god som forret eller på buffetbordet. Vi nyder den både en varm sommeraften men også i vintermånederne, dage hvor indtagelse af vintermaden trænger til en hviledag. Det er samtidig en hurtig ret at lave på en travl hverdag 🙂
4 personer
- 1/2 iceberg
- 75 gram babymix salat eller lign.
- 1 mango
- 1 bundt friske grønne asparges
- 2 stk avocado
- 400 gram rejer
- 1 lime
Dild dressing:
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 tsk tørret dild
- salt
Snit icebergen fint og skyl babymix salaten godt for jord. Knæk bunden af de grønne asparges og giv dem et opkog i letsaltet vand i 2 minutter og skyl dem derefter godt i kold vand. Skær derefter aspargesene i 1 cm skrå stykker. Skær mangoen i små tern. Fjern skallen og stenen af avocadoen og skær den i små tern
Bland alle delene med rejer og anret det på et fad eller portionsanret.
Skær limen i både og læg dem rund omkring på fadet
Rør cremefraiche med den tørret dild og smag dressingen til med salt