Fyldte kyllingebryst
I dette indlæg giver jeg dig 3 forslag til hvad du kan fylde dine kyllingebryster med inden du kommer dem på enten grillen eller steger dem på en brand varm pande. Kyllingebryst er lækkert i sig selv, men nogle gange har man bare brug for at der sker lidt nyt og så er det bare lækkert med lidt fyld i. Her er det med flødeostefyld 🙂
Alle opskrifterne er til 4 personer
Kyllingebryst med flødeost og hvidløg
- 4 kyllingebryster
- 200 gram flødeostnaturel
- 1 fed hvidløg
Pres hvidløget ud i flødeosten og rør det sammen.
Lav et snit i kyllingebrystet så man ligesom kan åbne det og bank det en lille smule fladt. Smør hvidløgsflødeosten på brystet og luk brystet sammen igen.
Steg kyllingebrystet på grillen i ca. 10 minutter på hver side på en varm grill eller på panden.
Kyllingebryst med flødeost og forårsløg, svøbt i lufttørret skinke
- 4 kyllingebryst
- 200 gram flødeost naturel
- 2 forårsløg
- 4 skiver lufttørret skinke
Snit forårsløgene i fint og skyl det rigtig godt for eventuelt jord. Svits dem på panden i lidt olie, så de tager lidt farve. Bland forårsløgene med flødeosten
Lav et snit i kyllingebrystet så man ligesom kan åbne det og bank det en lille smule fladt. Smør flødeoste blandingen på brystet og luk brystet sammen igen.
Rul et stykke lufttørret skinke om hver kyllingebryst og steg det ca. 10 minutter på hver side på en varm grill eller pande
Kyllingebryst med flødeost og soltørrede tomater
- 4 kyllingebryster
- 4 soltørrede tomater
- 200 gram flødeost naturel
Blend de soltørrede tomater med lidt af flødeosten, bland de blendede tomater med resten af flødeosten.
Lav et snit i kyllingebrystet så man ligesom kan åbne det og bank det en lille smule fladt. Smør flødeoste blandingen på brystet og luk brystet sammen igen.
Steg kyllingebrystet på grillen i ca. 10 minutter på hver side på en varm grill eller på panden.