Græsk inspireret kylling

Kyllingebryst er rigtig lækkert og hvis man kommer det i en marinade bliver kødet mere saftigt. Hvis man marinere i syrnet mælkeprodukter, giver det noget rigtig saftigt kød og de krydderier man kommer i søger ind i kødet, så det får smagen af det. Jeg har her ladet mig inspirere af græsk mad og marineret i noget af det som vi forbinder med Grækenland 🙂

4 personer

  • 600 gram kyllingebrystfilet
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • saften fra 1 lime

Tag kyllingebrysterne og del dem på langs så du får nogle mindre stykker. Bland kærnemælk, knust hvidløg, oregano, salt og limesaft og kom kyllingestykkerne i og lad det marinerer i mindst en time.

Tag kyllingen op af marinaden og steg kyllingestykkerne på en brandvarm grill eller stegepande. Servere kyllingen med en form for kartofler, salat og eventuelt en grov tzatziki eller en græsk dressing som du kan finde under Dressinger & dyppelse