Gris,  Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Grønne bønner svøbt i bacon

image_print

Vi kender friske grønne asparges svøbt i bacon og stegt i ovnen som noget man tit får som tilbehør til sin mad eller på tapasbordet. Når asparges sæson så er slut er en rigtig god erstatning grønne bønner som man kan finde i frysedisken hele året rundt. Grønne bønner svøbt i bacon er også rigtig lækkert at servere til brunchbordet til dine scrambled eggs 🙂

  • Frosne grønne bønner (haricots vert)
  • røget bacon i skiver

Tag 3 stk grønne bønner ( find de længste i posen) og sno en skive bacon rundt om bønnerne og læg dem på bagepapir på en bageplade. Fortsæt sådan til du har det antal du skal bruge

Kom de indpakket bønner i en forvarmet ovn ved 220 grader i 15-20 minutter til baconen er sprød

Grønne bønner svøbt i bacon er lækkert som tilbehør, på morgen- eller tapasbordet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *