Honningsyltede nødder og rosiner
januar 22, 2020
Honningsyltede nødder og rosiner er et godt tilbehør til ost, men det er også godt at komme oven på skyr. Så har du stadig nogle rester af nødder fra julen, så er det bare med at få dem knækket, tilsætte lidt rosiner og lave en honningsirup og så har du de lækreste honningsyltede nødder og rosiner 🙂
- 50 gram valnødder
- 50 gram hasselnødder
- 50 gram mandler
- 50 gram rosiner
- 3 spsk honning
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- 1/4 dl appelsinjuice
Rist alle nødderne på panden til de tager lidt farve og kom dem i en skål sammen med rosinerne.
Kom sukker, vand og juice i en gryde og kog det i ca 5- 10 minutter til det begynder at blive lidt sirup agtig og tilsæt derefter honningen og kog det op. Hæld honningsiruppen over nødderne og rosinerne og lad det stå at trække til det er koldt.
De honningsyltede nødder og rosiner er nu klar til at blive serveret til din ost eller skyr
Forrige