Indisk inspireret kylling
Er du til smagen af Indien, så vil du kunne lide denne ret som er indisk inspireret kylling.
Én hel fersk kylling skåret ud i stykker. Tilberedt i en gryde med masser af lækre krydderier og smagsgivere.
En ret som skal stå og små simre på komfuret imens du kan gøre risene klar og dække bord. Det hele er klar og der har været tid til at rydde op i køkkenet imens. Det må siges at være en win win 😊
En skøn velkrydret ret, velbekomme 😊
4 personer
- 1 hel fersk kylling
- 1 løg
- 1 hvidløg
- 2 tsk karry
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 rød chili
- 1 hønsebouillonterning
- vand
- 1 æble
- 2 tsk sriracha chilisauce
- 2 dl piskefløde
- salt
- Evt. Maizena til at jævne saucen med.
Skær kyllingen ud i 8-10 stykker og rens stykkerne godt.
Pil løget og skær det i små tern.
Pil hvidløget og skær det i små tern.
Flæk chilien og fjern kernerne og skær denne små tern.
Fjern kernehuset på æblet og skær det i små tern.
Kom et par spiseskefulde olie i en gryde og steg kyllingestykkerne på alle sider.
Tilsæt læg og hvidløg og brun det med.
Tilsæt chili.
Tilsæt alle de tørre krydderier og brun dem kort af.
Tilsæt vand og bouillonterning til det dækker kyllingen og kog i 40 minutter ved middelvarme, så det småsimre.
Tilsæt piskefløden og giv det et opkog.
Jævn eventuelt med lidt maizenamel rørt op i vand og smag retten til med sriracha chilisauce og salt.
Tilsæt til sidst æbleternene og vend det hele rundt.
Server retten med kogte ris.
Måske du også kunne være interesseret i Spidskålsalat med ingefærdressing