Kammerjunker
april 21, 2020
Det er første gang at jeg har bagt mine egne kammerjunker, men det er bestemt ikke sidste gang. De smager bare så godt og så er de samtidig nemme at lave 🙂
ca 85 stk
- 300 gram hvedemel
- 125 gram rørsukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 gram smør
- 2 æg
Kom alle de tørre dele i rørskålen og smuldre smørret i og rør det sammen. Saml dejen med æggene
Del dejen i to og rul hver klump ud til en pølse på en diameter på ca 2 cm. Skær pølsen i skiver på ½ cm og giv hver kammerjunk et lille tryk når de ligger på bagepladen
Bages ved 200 grader over og under varme i ca 10 minutter
Afkøl de bagte kammerjunker på bageristen så de bliver sprøde
Prøv også Koldskål på tykmælk og kærnemælk
Forrige
Pasta med grillet pebersauce
Nyere