Fjerkræ,  Gris,  Opskrifter,  Pasta

Karry pastaret

image_print

Pastaretter går man næsten aldrig galt i byen med og denne Karry pastaret gik også til al held da jeg præsenterede den for min familie.

Det er en pastaret, hvor man kan få brugt eventuelle rester af kylling og hvis man ikke har det bruger man som der står i opskriften, kyllingebrystfilet. Pasta, bacon, kylling og karry er bare en rigtig god kombi. Der findes også en anden opskrift på pastaret med kylling og bacon her på bloggen, som minder meget om denne opskrift, dog med nogle andre grønsager og tilberedningsmetoder.

Det er en rigtig god hverdagsret som både kan spises lun, men er også virkelig lækker kold. For eksempel til madpakken 🙂

4 personer
  • 400 gram pasta (rå)
  • 400 gram kyllingebrystfilet
  • 150 gram bacon
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ agurk
  • ½ gul peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 gram frisk haricots verts (bønner). Frosne kan også bruges
  • olie
  • salt
  • ½ liter cremefraiche 18 %
  • 1 spsk karry
  • Allround krydderi
  • 1 tsk gurkemeje

Kog pastaen efter anvisning på posen og hæld derefter vandet fra og kom den varme pasta i en skål

Vend haricots verts i lidt olie, fordel dem på bagepapir på en bageplade i den ene side af bagepladen og steg dem i ovnen ved 220 grader i ca 25 minutter, til de er stegte i overfladen og sprøde

Skær den røde peberfrugt i strimler på ca 3 mm og vend dem i lidt olie og kom dem ind i ovnen til bønnerne når der er 15 minutter tilbage og steg dem med resten af tiden

Skær forårsløgene i tynde skiver

Pil hvidløget og pres det igennem en hvidløgspresser

Skær kyllingebrystfileten i mundrette tern

Skær baconen i tern og steg det på en pande. Når det er stegt, kom det da over på en tallerken og steg kyllingeternene i fedtet fra baconen

Når kyllingen er næsten færdigstegt, tilsæt da forårsløg og hvidløg og steg det med til forårsløgene tager lidt farve. Tilsæt dernæst karry og stegt det kort med. Kom kyllingeblandingen over i skålen til pastaen

Halver agurken og fjern den bløde i midten med en teske og skær den i tynde skiver

Skær den gule peber i små tern

Kom cremefraichen over i skålen med pastaen, tilsæt gurkemeje og vend det rundt. Smag det til med allround krydderi

Tilsæt bacon, agurk og gul peber

Kom pastaretten i den skål du vil server den i og pynt den til sidst med de stegte bønner og den stegte røde peberfrugt

Er du vild med pasta så prøv også:

Pastaret med grønsager i cremet kokossauce

Pasta med grillet pebersauce

Sommer pastasalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *