Kartoffeldeller med soltørrede tomater og feta
Jeg har videreudviklet lidt på Kartoffelfrikadellen og fundet frem til dette resultat, som jeg syntes er blevet ret godt. Jeg har en mand som ikke kan lide hverken feta eller soltørrede tomater, men han var faktisk ret vild med dem( han vidste så heller ikke at der var både feta og soltørrede tomater i da han smagte dem :-)) Så har du en rest kartofler fra dagen før, vil det være oplagt at lave disse kartoffeldeller.
Kartoffeldellerne er både gode at spise som et måltid med en form for salat til, men også super gode at spise som en snack med en dressing til at dyppe dem i 🙂
10 stk kartoffeldeller
400 gram kolde kogte kartofler
20 gram soltørrede tomater i olie
50 gram rød peberfrugt
40 gram feta
15 gram løg
1 æg
1/2 dl rasp
Skær de kogte kartofler, rød peberfrugt og løg i tern. Kom kartofler, løg, rød peberfrugt, soltørrede tomater og feta i en blender og blend massen til den er glat. Kom massen over i en skål og rør æg og rasp i. Rør massen godt sammen.
Lad massen hvile i ca 10 minutter.
Rul 10 kugler som du trykker flade og steg dem på panden i olie til de er gylden brune på begge sider og kom dem derefter i ovnen i 15 minutter ved 180 grader varmluft.