Brød,  Opskrifter,  Vegansk & Vegetar

Kartoffelvaffel

image_print

Det at komme kartofler i ens vafler gør at de mætter mere og så er det en fantastisk måde at få brugt en eventuel rest af kogte kartofler. Vafler til frokost eller aftensmad er super lækkert og så er det også hurtigt at lave. Hvilke fyld man kommer ovenpå vaflen, er det kun fantasien der sætter grænser. Her er det også en fantastisk måde at få brugt resterne fra aftensmaden. Det kan være lige fra kylling til fisk til en rest med kødsovs på den måde er man bevidst om at stoppe madspild 🙂

2 store vafler

  • 125 gram kogte kartofler
  • 2 æg
  • ½ dl mælk
  • 3 spsk hvedemel
  • ca ½ tsk salt

Mos kartoflerne med en gaffel og rør æggene ud i. Tilsæt mælk, mel og salt og rør det godt sammen.

Varm dit vaffeljern op og hæld vaffeldejen på og bag dine vafler. De er færdige når de har en flot brun farve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *