Desserter,  Jul,  Opskrifter

Klatkager af ris a`la mande

image_print

Klatkager af ris a`la mande er en fantastisk dagen derpå dessert. Klatkager laver man som regel af rester af risengrød. Men hvert år har vi altid ris a`la mande tilbage fra juleaften og når først juleaften er slut er der ikke rigtig nogle herhjemme der gider at spise resterne. Derfor prøvede jeg i år at lave klatkager af ris a` la mande resterne og det fungerede rigtig godt.

De smager som de originale klatkager, den eneste forskel er, at i de her er der de knasende mandler i, hvilket bestemt ikke gør dem dårligere 🙂

Så har du en rest ris a`la mande fra juleaften som der ikke er nogle der har lyst til at spise, så kan jeg anbefale at du laver klatkager af den 🙂

Server dine klatkager med syltetøj og flormelis. Har du også en rest kirsebærsovs vil du også kunne server dem med det.

Spis dem til morgenmad, eftermiddagskaffe eller til dessert 🙂

10 klatkager
  • 400 gram ris ala mande
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel

Rør alle ingredienserne godt sammen.

Steg klatkagerne i margarine i små klatter på panden

Klatkager af ris a`la mande
Spis klatkagerne med syltetøj, flormelis eller sirup
Klatkager af ris a`la mande

Prøv også Risengrødsæbleskiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *