Klatkager af ris a`la mande
Klatkager af ris a`la mande er en fantastisk dagen derpå dessert. Klatkager laver man som regel af rester af risengrød. Men hvert år har vi altid ris a`la mande tilbage fra juleaften og når først juleaften er slut er der ikke rigtig nogle herhjemme der gider at spise resterne. Derfor prøvede jeg i år at lave klatkager af ris a` la mande resterne og det fungerede rigtig godt.
De smager som de originale klatkager, den eneste forskel er, at i de her er der de knasende mandler i, hvilket bestemt ikke gør dem dårligere 🙂
Så har du en rest ris a`la mande fra juleaften som der ikke er nogle der har lyst til at spise, så kan jeg anbefale at du laver klatkager af den 🙂
Server dine klatkager med syltetøj og flormelis. Har du også en rest kirsebærsovs vil du også kunne server dem med det.
Spis dem til morgenmad, eftermiddagskaffe eller til dessert 🙂
10 klatkager
- 400 gram ris ala mande
- 2 æg
- 2 spsk hvedemel
Rør alle ingredienserne godt sammen.
Steg klatkagerne i margarine i små klatter på panden
Prøv også Risengrødsæbleskiver