Koldskål på tykmælk og kærnemælk
juli 13, 2019
Koldskål forbinder man med sommer og varme. Når man en sommerdag er sulten er det lækkert med en dejlig kold koldskål med enten kammerjunker eller med en hjemmelavet musli og friske jordbær til. Hvis du kunne tænke dig at lave musli finder du opskriften under Salater & Tilbehør. Man kan lave koldskål på mange måder, denne opskrift er ikke med æg men med tykmælk og kærnemælk. Jeg laver næsten altid denne udgave, da den er hurtig at lave og så syntes jeg at når vi tit får den som et måltid så syntes jeg at tykmælk er mere mættende end æg 🙂
4 personer
- 1/2 liter tykmælk, A38 eller ymer
- 1 liter kærnemælk
- 4 spsk sukker, måske mere hvis du ønsker den sødere
- 2 tsk vaniljesukker
Pisk sukker og vaniljesukker ud i tykmælken og pisk derefter kærnemælken i.
Koldskålen er nu klar til at blive serveret, som et lille måltid eller som dessert
Forrige
Pitabrød
Nyere