Kylling i karry
Kylling i karry er en klassiker, denne kylling i karry har jeg tilsat både rød karrypasta og almindelig stødt karry for at give retten en lidt mere krydret smag. Til kylling i karry serverer jeg altid ris og så syntes jeg at retten får et lille tvist ved at servere lidt forskelligt tilbehør til som her, hvor det er æble, sukkerærter og peanuts, men det kan lige så godt være banan, kokos, ananas, granatæble eller andet man lige har lyst til. Det er bare lækkert med noget sprødt til 🙂
4 personer
- 600 gram kyllingebryst
- 100 gram forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 150 gram gulerødder
- 1 1/2 tsk rød karry pasta
- 1 tsk karry
- salt
- 1 dåse kokosmælk
- 2 dl vand
- 1 dl kaffefløde eller piskefløde
Tilbehør
- 150 gram sukkerærter
- 2 æbler
- 100 gram peanuts
- Ris
Skær kyllingebryster i tern. Snit forårsløgene fint. Pil og pres hvidløget. skræl og riv gulerødderne. Svits kylling, gulerod, forårsløg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Når det hele har taget lidt farve tilsætter du karry og den røde karrypasta og svitser det med. Tilsæt derefter vand og lad det koge i 10 minutter. Tilsæt kokosmælk og kaffefløde/piskefløde og kog retten op og smag den til med salt.
Tilbehør
Snit sukkerærter i fine skiver og skær æblerne i små tern. Kom æbler, sukkerærter og peanuts i små skåle, så kan dem du serverer det for selv toppe deres ret med det de har lyst til
Kog nogle ris og din kylling i karry med lidt “ristaffel” er klar til at blive serveret