Kylling i kokos med ingefær
Kylling i kokos med ingefær er en dejlig nem og samtidig skøn ret, som er helt ideel til en travl hverdag. Kylling i kokos med ingefær er fyldt med lækre grønsager som ligger i en kokossauce lavet af kokosmælk og cremefraiche som er smagt til med ingefær og limesaft 🙂
Kyllingen er skåret i tynde skiver, hvilket jeg syntes er utrolig lækkert i retter som denne her. Grønsagerne er skåret i mundrette stykker og nogle af dem kommer først i til sidst og når nærmest ikke at koge med, da de bare er lækrest når de er dejlig sprøde.
Sovsen i denne ret er helt sikkert en sauce, men ønsker du en tykkere sovs kan du altid jævne den lidt med lidt maizenajævning.
Så står du og mangler en nem aftenmad som kun tager ca. 30 minutter at lave, så har du her et rigtig godt bud.
Rigtig god fornøjelse 🙂
4 personer
- 600 gram kyllingebrystfilet
- 250 gram champignon
- 1 stor spiseske fint revet ingefær
- 1 bundt forårsløg
- 150 gram optøet frossen bredbladet spinat
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- 2 dl cremefraiche 18 %
- saften fra ca. 2 limefrugter
- 125 gram sukkerærter
- 1 snack peber
- salt og peber
Skær kyllingebrystfileterne i meget tynde skiver tynde skiver.
Rens champignonerne godt og skær dem i kvarte.
Skyl forårsløggene og skær dem i skiver på ca. ½ cm.
Skær sukkerærterne i skiver på ca. ½ cm.
Halver snack peberen, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.
Kom lidt olie i en wokgryde eller en dyb stegepande og steg champignonerne.
Tilsæt kyllingeskiverne og steg dem med.
Krydder med salt og peber.
Tilsæt forårsløg, ingefær og spinat og rør det godt sammen.
Tilsæt kokosmælk og cremefraiche og lad det småsimre i 5 minutter.
Smag retten til med limesaft, salt og peber og kom til sidst sukkerærter og snack peber i retten.
Rør det hele godt sammen og server retten straks sammen med kogte ris 🙂
Måske du også kunne være interesseret i Stegte karryris med kylling