Kyllingebryst i tomatflødesovs med kogte ris
En lækker og nem ret at lave til hver dag, men kan også sagtens laves til gæster med en lækker salat til og pyntet ved serveringen med frisk babyspinat:-)
4 portioner
3 kyllingebryst
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse hakket tomat
2 1/2 dl vand
30 gram soltørrede tomater
50 gram baby spinat
1 dl piskefløde
50 gram revet parmesan
Flæk brysterne vandret, så du får 6 tynde stykker kyllingebryst i stedet for 3 tykke og steg dem i olie på panden så de er pænt brune på begge sider. Tag brysterne af panden. Pil og skær løg og hvidløg i små tern og steg dem på panden, tilsæt de hakket tomater og vand og lad det koge igennem. Tilsæt den revet parmesan og lad det koge til parmesanen er smeltet, tilsæt derefter fløden og smag til med salt. Kom spinaten i saucen og lad det falde sammen, kom derefter brysterne tilbage i saucen og tilsæt de soltørrede tomater og lad retten småsimre i ca. 8 minutter.
Server kogte ris til