Fjerkræ,  Opskrifter

Kyllingefarsbrød med feta

image_print

Farsbrød laver man tit med svinekød eller okse/kalvekød, men lige for tiden har vi tøm fryseren dage og der havde vi noget hakket kyllingekød og jeg er helt vild med farsbrød med feta i, stegte kartofler og tzatziki så det blev det til og her får du opskriften på kyllingefarsbrød med feta 🙂

4 personer

  • 800 gram hakket kyllingekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1/2 dl mælk
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 1/2 tsk allround krydderi
  • 3 spsk hakket persille (frisk eller frossen)
  • feta
  • 1 pakke bacon i skiver

Blend løg og hvidløg med mælken. Rør kyllingekødet med allround krydderiet og tilsæt den blendet løg, æg og mel og rør farsen godt sammen.

Vend feta og persille i farsen

Smør et ildfast fad og form et farsbrød af farsen og pak til sidst farsbrødet ind i baconskiverne

Kom farsbrødet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 60 minutter til det har en kernetemperatur på 75 grader

Server farsbrødet med stegte kartofler, tzatziki og salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *