Kyllingefarsbrød med feta
september 29, 2019
Farsbrød laver man tit med svinekød eller okse/kalvekød, men lige for tiden har vi tøm fryseren dage og der havde vi noget hakket kyllingekød og jeg er helt vild med farsbrød med feta i, stegte kartofler og tzatziki så det blev det til og her får du opskriften på kyllingefarsbrød med feta 🙂
4 personer
- 800 gram hakket kyllingekød
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1/2 dl mælk
- 1 æg
- 2 spsk hvedemel
- 1 1/2 tsk allround krydderi
- 3 spsk hakket persille (frisk eller frossen)
- feta
- 1 pakke bacon i skiver
Blend løg og hvidløg med mælken. Rør kyllingekødet med allround krydderiet og tilsæt den blendet løg, æg og mel og rør farsen godt sammen.
Vend feta og persille i farsen
Smør et ildfast fad og form et farsbrød af farsen og pak til sidst farsbrødet ind i baconskiverne
Kom farsbrødet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 60 minutter til det har en kernetemperatur på 75 grader
Server farsbrødet med stegte kartofler, tzatziki og salat
Forrige