Måltidssalat med kål og kylling
Denne måltidssalat med kål og kylling består af spidskål, gulerødder, rød peber og koriander. Jeg ved at der er mange der ikke er vild med koriander og hvis du er en af dem så kan korianderen sagtens skiftes ud med persille. Dertil serveres stegt kyllingebryst skåret i tynde skiver og til sidst drysset med groft hakkede peanuts. Til salaten serveres peanutbutterdressing som virkelig giver denne måltidssalat det sidste, så den bliver rigtig MUMS 🙂
Måltidssalat med kål og kylling er helt ideel til aftensmad, til at tage med i madpakken eller til at spise efter en god hård træning.
En proteinrig salat 🙂
4 personer
- ½ grønt spidskål
- 4 gulerødder
- 1 rødt peber
- 1 bundt koriander
- 600 gram kyllingebryst filet
- 40 gram saltede peanuts
Peanutbutterdressing :
- 100 gram peanutbutter
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk schiracha
- ½ dl mælk
- soya
Steg kyllingebrystfileterne på en varm pande i 5-8 minutter på hver side og lad dem derefter hvile imens du laver resten af salaten
Snit spidskål fint
Skræl gulerødderne og skær dem i små tynde og fine stave
Halver peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde og fine stave
Hak korianderen groft
Bland alle grønsagerne sammen og anret dem på et fad
Skær de stegte kyllingebrystfilter i tynde skiver og anret dem oven på salaten og drys til sidst retten med groft hakkede peanuts
Peanutbutterdressing:
Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen. Hvis dressingen stadig er for tyk, tilsæt da ekstra mælk
Smag dressingen til med soya
Måske du også kunne være interesseret i : Måltidssalat med varmrøget laks