Mojo (pebercreme)
Mojo er en super lækker pebercreme. Mojo kan bruges som smørelse på brød men kan også bruges som en slags sauce til dit kød eller kartofler.
Mojo er spansk og stammer fra de kanariske øer og betragtes her meget som en slags salsa.
Mojo minder lidt om min egen pebercreme som nok er den danske udgave af mojo, som har lidt andre ingredienser i. Pebercremen kan du finde opskriften på her, den bruger jeg ofte til tapasbordet.
Mojo er super nemt at lave og så er det bare for MUMS 🙂
Så mangler du en lækker, velsmagende og fantastisk flot farvet smørelse/ dip til din mad så kan jeg varmt anbefale at du prøver denne opskrift 🙂
Buen provencho 🙂
- 1 rød peberfrugt
- 50 gram løg
- 1 fed hvidløg
- ½ dl solsikkekerner
- 1 spsk solsikke eller olivenolie
- ½ tsk hvid balsamicoeddike
- ½ tsk citronsaft
- salt og peber
Fjern blomsten og kernerne på peberfrugten og skær den i mellemstore tern.
Pil løget og skær det i tern.
Pil hvidløget.
Kom lidt olie i en gryde og steg peberfrugten til det har fået noget farve. Det må godt få lidt brune og sorte kanter, men det må ikke blive for sort.
Tilsæt løget og steg det med så det også bliver brunet lidt.
Kom det stegte peberfrugt og løg over i en blender sammen med hvidløg, balsamicoeddike og citronsaft og blend det godt