Fjerkræ,  Opskrifter

Nudelsuppe med kylling

image_print

Man kan i denne tid godt blive i tvivl om sommeren er på vej. Så derfor syntes jeg stadig at det er lidt suppe vejr, så her har du en opskrift på Nudelsuppe med Kylling.

Du kan vælge selv at koge hønsefond eller bruge hønsebouillonterning som jeg har gjort her. Jeg har brugt en rest af noget stegt kylling som vi fik i weekenden, men du kan også koge kyllingebryst som du så kan plukke i stykker og komme i.

Denne suppe er en nem ret til en hverdag, hvor madlavning nogle gange skal være nemt og dette er endnu en ret som ungerne elsker 🙂

4 personer

1 1/2 liter vand

3 hønsebouillonterninger

150 gram gulerødder

100 gram porre

150 gram knoldselleri

130 gram nudler

350 gram stegt/kogt plukket kylling

Skræl gulerødder og knoldsellerien og skær dem i små tern. Skær porren i tynde skiver. Pluk den stegte/kogte kylling. Knæk nudlerne i mindre stykker.

Kom vand og bouillon i en gryde og lad det koge igennem i ca 10 min. Tilsæt gulerødder, porrer og knoldselleri og kog det i ca. 10 minutter til gulerødder og selleri er møre. Hvis kyllingen er en kold rest, skal du komme den i sammen med grønsagerne, hvis det er et frisk kogt kyllingebryst du bruger kan du vente med at komme det i suppen lige inden servering.

Kom de knuste nudler i og kog dem i suppen i 3-4 minutter og din nudelsuppe med kylling er klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *