Okse & Kalv,  Opskrifter

Oksedeller

image_print

Oksedeller smager helt fantastiske og har man brug for at få lidt fedtfattigt kød er det her bare lige sagen. De kan serveres med lige hvad du har lyst til, men jeg har serveret dem med en bulgursalat og en agurkeraita til og det er en super god sammensætning. Du kan her på siden finde hele menuen i en opskrift og ellers kan du finde bulgursalaten og agurkeraitaen i separate opskrifter også her på siden 🙂

20 små oksedeller

  • 400 gram magert hakket oksekød
  • 1/2 løg
  • 2 hvidløg
  • 2 spsk kruspersille
  • 30 gram feta
  • 1 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk rasp

Pil og hak løget meget fint. Hak persillen meget fint. Kom den hakket oksekød i en skål og tilsæt den fint hakket løg og persille. Pres hvidløgene og tilsæt dem. Smulder fetaen i og ælt det hele godt sammen med fingrene. Tilsæt vand, salt og rasp og ælt videre til du har en god og sammenhængende fars.

Form 20 små deller og steg dem på panden i olie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *