Omelet
Omelet er en rigtig god proteinkilde, dvs at det mætter rigtig godt og længe. Så en omelet vil være den helt perfekte morgenmad, da den vil holde dig mæt længe. Man kan spise en omelet som den er med lidt tomat og purløg til, men den er også super lækker med nogle stegte svampe, squash, aubergine og jeg kan blive ved, alle grønsager som man kan lide kan bruges. Denne udgave er uden kød, men er man til kød kan man sagtens komme skinketern eller kyllingetern på panden inden man hælder æggene på, så de bliver integreret i omeletten. Mulighederne er mange 🙂
1 person
- 3 æg
- 2 forårsløg
- 1/2 lille løg
- 25 gram revet mozzarella
- Salt
Pisk æggene lidt luftige og tilsæt lidt salt
Snit forårsløgene fint og løget i små tern og steg det i lidt smør til det har taget farve.
Spred forårsløg og løg ud på panden og hæld æggene ud over
Lav nogle små lommer i æggene på panden, rundt omkring på panden så det hele tiden bliver nye steder.
Fortsæt sådanne til overfladen begynder at være lidt tør i det. Fordel den revet ost på omeletten og flip nu den ene side over den anden så du har en halvmåne og steg videre på begge sider til omeletten er gennemstegt