Paneret kyllingebryst
Paneret kyllingebryst med kogte ris og en kold cremefraiche dressing med purløg. En helt fantastisk aftenmad.
Ofte bliver der serveret kartofler til paneret kød, men jeg kan klart anbefale at servere kogte ris til sammen med en kold dressing. Det smager helt fantastisk sammen 🙂
Du finder her opskriften på det paneret kyllingebryst og cremefraichedressingen med purløg og har du brug for en dejlig salat til, kan du finde flere opskrifter her på hjemmesiden under Salater& tilbehør 🙂
4 personer
Paneret kyllingebryst:
- 4 kyllingebrystfilet
- 3 æg
- 2 dl rasp
- 2 dl pankorasp
- 1 tsk salt
- smagsneutral olie
Cremefraichedressing med purløg:
- 5 dl cremefraiche
- 1 bundt purløg
- salt
Paneret kyllingebryst:
Flæk kyllingebrysterne ind fra siden, så du skærer næsten igennem men kun lige, så du kan åbne brystet op som en sommerfugl
Bank derefter kyllingebrysterne flade med en kødhammer
Pisk æggene sammen med en gaffel og kom dem i en dyb tallerken
Bland rasp, pankorasp og salt i en anden dyb tallerken
Vend først kyllingebrysterne i æggene og derefter i raspen
Steg de panerede kyllingebryster på panden i godt med olie, da de suger meget olie til sig
Steg dem til de er flotte gyldne og har en kernetemperatur på 75 grader, cirka 5 minutter på hver side
Cremefraichedressing med purløg:
Kom cremefraichen i en skål og skær purløgen fint og bland den i cremefraichen. Smag dressingen til med salt
Paneret kyllingebryst er virkelig lækkert med kogte ris, kold cremefraichedressing med purløg og en blandet salat til
Hvis du som på billedet vil anrette risene på en sjov og flot måde, kommer du vitawrap i en skål og kommer kogte ris ned i skålen og presser det godt sammen. Du kan nu vende risene ud på en tallerken eller et fad og du har en lidt sjovere måde at servere dine ris på 🙂
Er du vild med kylling så prøv også : Grillet kyllingebryst med mozzarella, pesto og cherrytomater