Gris,  Opskrifter

Paprikagryde

image_print

Paprikagryde lavet med svinemørbrad, coctailpølser og bacon og en cremet sauce. En god hverdagsret men vil også være velegnet til gæster. Det gode ved at servere en gryderet når man har gæster er at man kan få ryddet køkkenet op imens at gryderetten passer sig selv og så har man ikke et køkken man skal ud og rydde op efter man har spist. Jeg kan personligt godt lide at lave noget mad når jeg har gæster som ikke kræver det store i køkkenet imens gæsterne er der, jeg vil hellere have tiden sammen med gæsterne. Der findes mange forretter og desserter som man kan lave på forhånd. Denne paprikagryde kunne være et godt forslag til en hovedret 🙂

4 personer

  • 1 svinemørbrad
  • 75 gram porre
  • 200 gram champignon
  • 150 gram bacon
  • 150 gram cocktailpølser
  • 1 spsk paprika
  • 140 gram tomatpure
  • 1 1/2 spsk barbequesauce
  • 3 dl mælk
  • 1 dl fløde 38 %
  • salt og peber

Afpuds svinemørbraden og skær den i tern ca 3 x 3 cm

Snit porren fint. Skær champignon i kvarte. Skær bacon i tern.

Varm lidt olie op i en gryde og brun mørbraden af i ca 5-8 minutter mørbraden må gerne være lidt rosa indeni. Læg mørbraden over på en tallerken imens du svitser bacon og champignon. Tilsæt porren og svits den med

Tilsæt paprika og tomatpure og sørg for at det bliver brunet lidt med i gryden før du tilsætter mælk, fløde og barbequesauce. Kog saucen op og smag den til med salt og peber

Kom svinemørbraden i paprikasaucen sammen med cocktailpølserne og kog det i 3 minutter

Servere paprikagryden med kogte ris eller kartoffelmos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *