Paprikasauce
august 17, 2019
Vi får næsten altid bøf om fredagen, det er ligesom en tradition. Der starter weekenden og så skal der hygges med en god bøf og et glas rødvin. Tit har vi fået rødvinssauce eller bearnaisesauce til, så jeg tænkte at vi trængte til at prøve noget andet, så derfor udviklede jeg opskriften på denne paprikasauce og den smager helt fantastisk. Saucen er også god til kylling 🙂
4 personer
- 1,5 dl piskefløde
- 2 dl mælk
- 2 små dåser tomatpure
- 1,5 tsk timian
- 1,5 spsk barbeque sauce
- 1 tsk brun farin
- 1 spsk paprika
- salt og peber
Bland alle ingredienserne i en gryde og kog det op under omrøring. Smag saucen til med salt og peber. Lad saucen koge i 5 minutter under omrøring og saucen er nu klar til servering
Forrige
Moccadessert
Nyere