Pasta med grillet pebersauce
Pastaretter er meget populære herhjemme. Jeg selv er helt vild med smagen af grillet peberfrugt og så er jeg vild med tomatsauce. Så jeg tænkte at jeg måtte kunne lave en god blanding af de to ting og det blev så til denne ret Pasta med grillet pebersauce 🙂
4 personer
- 400 gram frisk spaghetti
- 450 gram rød peberfrugt (ca 4 stk)
- 1 tsk smagsneutral olie
- 150 gram løg
- 3 fed hvidløg
- 275 gram cherrytomater
- 1 stor håndfuld frisk basilikum
- 1 ½ dl piskefløde
- 50 gram revet parmesan
- salt
- frisk kværnet peber
Skær peberfrugterne i firkanter ca 2×2 cm, vend dem i olien og fordel dem ud på et stykke bagepapir på en bageplade og kom dem i ovnen ved 230 grader i ca 15 minutter eller til de er godt brændte i kanterne
Pil løg og hvidløg og skær det i små tern. Steg det på panden i lidt olie til de er klare og ikke brune
Kom den brændte peberfrugt, cherrytomaterne, den stegte løg og hvidløg og piskefløden i en skål og blend det til en glat sauce.
Kom den friske basilikum i og blend det kort med
Vend til sidst den revet parmesan i og smag saucen til med salt og peber
Kog spaghettien efter anvisningen på posen
Kom den kogte spaghetti over i en varm gryde og hæld den grillede pebersauce i og varm det hele op
Din pasta med grillet pebersauce er nu klar til at blive serveret