Pastaret med grønsager i cremet kokossauce
Denne pastaret med grønsager i cremet kokossauce er en vegetarret som du kan vælge at spise som den er eller til et stykke kød eller fisk. Retten er tilsat en masse lækre grønsager som ligger i en cremet sauce af kokosmælk og cremefraiche.
Jeg har i denne ret brugt de grønsager som er i sæson lige nu, men du kan sagtens skifte nogle af dem ud med enten det som er i sæson på det tidspunkt, hvor du laver den eller brug retten som inspiration og få brugt dine grønsagsrester i grønsagsskuffen.
En nem hverdagsret som du kan spise med god samvittighed 😊
4 personer
- 3 dl pasta
- 1 lille squash
- 1 løg
- 1 stor snack peber
- 2 tomater
- 2 gulerødder
- 1/2 blomkål
- en stor håndfuld frisk babyspinat
- 2 spsk paprika
- 1 dåse kokosmælk
- 2 dl cremefraiche 18%
- salt og peber
Kog pastaen efter anvisning på posen
Skær blomkålen i små buketter
Skræl og riv gulerødderne på den grove side af jernet
Skær squashen i små tern
Skær tomaterne i store tern
Skær snack peberet i lange strimler
Pil løget og skær det i små tern
Kom lidt olie på en pande eller en sauté pande og varm det op og tilsæt alle grønsagerne og svits dem
Tilsæt paprika og cremefraiche og rør det godt sammen
Tilsæt kokosmælken og varm det hele godt sammen
Smag retten til med salt og peber og tilsæt dernæst de kogte pastaer
Varm retten godt igennem og saucen vil begynde at tykne en smule
Din pastaret er nu klar til at blive serveret 😋
Måske du også kunne være interesseret i “Flødekartofler på kokosmælk”