Pastaret med kylling og bacon
Denne pastaret med kylling og bacon er en god og cremet pastaret med den fantastiske smag af karry. Det er en rigtig nem hverdagsret som mine børn elsker. Får man ikke spist det hele og har en rest, er den helt perfekt at tage med i madpakken dagen efter. Den kan både spises lun men er ligeså god kold
I denne portion har jeg brugt pastaskruer, men jeg har skrevet pasta i opskriften, da du kan bruge lige hvad du har lyst til, om det er skruer, penne, frisk pasta eller hjemmelavet pasta. Retten er lige god hvad enten du bruger det ene eller det andet.
Broccolien giver en dejlig sprødhed til retten sammen med den salte bacon og tomaterne giver syre.
Lyder det fristende, så har du opskriften her 🙂
4 personer
450 gram kyllingebryst
100 gram bacon
250 gram pasta
80 gram løg
180 gram broccoli ( ca. 1/2 hoved)
1 fed hvidløg
8 cherrytomater
2 spsk karry
ca. 2 tsk allround krydderi
1/2 liter cremefraiche 5 %
fint snittet purløg til pynt
Skær kyllingebrysterne og bacon i tern.
Skær løg og hvidløg i små tern.
Skær broccolien i buketter.
Halver cherrytomater og snit purløget fint.
Start med at koge pastaen efter anvisningen på posen. Når der er 1 minut tilbage af kogetiden kommer du broccolien ned til pastaen og koger det færdig.
Si vandet fra pasta og broccoli.
Steg kyllingeternene på panden. Når kyllingen begynder at få farve, tilsætter du baconternene og steger til de er sprøde. Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg det i ca 1/2 minut.
Tag nu pasta, broccoli og kyllingeblandingen og hæld det sammen i en skål, rør det sammen med cremefraichen og smag det til med allround krydderiet. Det hele vendes sammen mens det er varmt, hvilke giver en dejlig lun ret.
Pynt til sidst retten med purløg og cherrytomater.
Kan spises som den er, men er også lækker med et stykke brød til.
Får du ikke spist det hele, kan du sagtens spise retten kold dagen efter.
Er du til pastaretter så prøv også Pastaret med grønsager i cremet kokossauce eller Pasta med grillet pebersauce