Fjerkræ,  Opskrifter

Peanutbutter kylling med kogte ris

image_print

Her har du opskriften på vedens bedste ret, min livret nemlig; Peanutbutter kylling med kogte ris. Peanutbutter kylling med kogte ris er super lækker og samtidig meget nem at lave.

Her hjemme vælger man altid hvad man vil have at spise på ens fødselsdag og der er peanutbutter kylling selvfølgelig mit valg og så er min mand eksperten til at lave denne ret.

Man må dog ikke være fedt forskrækket, da det ikke er den mest fedtfattige opskrift man kan finde. Men hvis man bare ikke spiser det for titi, så går det nok:-)

4 portioner

  • 3 kyllingebryst
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 3 spsk peanutbutter
  • 3 spsk brun farin
  • 1 hel lime
  • 3 dl piskefløde
  • 3 dl hønseboullion
  • salt
  • 2 forårsløg

Skær kyllingebrysterne i tern. Pil og skær løg og hvidløg i små tern. Flæk chilien og fjern kernerne og skær den i tynde skiver. (læg lidt til side til at pynte retten med)

Brun kyllingebrystternene, løg, hvidløg og chili lidt olie i en gryde til kyllingen er brunet. Tilsæt hønsebouillon, peanutbutter, brun farin, fløde og saften fra limen og kog det op. Kog retten godt igennem i ca 15 minutter, det er vigtigt at du er ved retten mens den koger igennem da det nemt kan brænde på.

Skær forårsløgene i tynde ringe og rist dem på panden i lidt olie. Pynt retten med de ristede forårsløg, revet lime skal og lidt rød chili ved serveringen.

Server kogte ris til.

Peanutbutter kylling med kogte ris

Måske du også kunne være interesseret i Kylling med rabarber i kokossauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *