Pizza med blendet jordskokke, cherrytomater og revet mozzarella

Denne pizza med jordskokke, cherrytomat og revet mozzarella har en rigtig god og nøddeagtig smag. Ved servering hældes der basilikumolie udover pizzaen.

Opskriften på pizzadej finder du under bagning eller skriver pizzadej i søgefeltet 🙂

Fyld til en pizza på en diameter på 25 cm

  • 150 gram jordskokker
  • 2 tsk olie
  • salt
  • 4 cherrytomater
  • 100 gram revet mozzarella

Skræl jordskokkerne og skær dem i små tern. Rist jordskokkerne i lidt olie på panden til de er godt stegt. Blend de stegte jordskokker i de 2 tsk olie og smag til med salt

Smør jordskokke pestoen på din pizzabund

Fordel den revet mozzarella ovenpå jordskokke pestoen

Skær cherrytomaterne i kvarte og fordel dem ud over pizzaen

Bag pizzaen ved 225 grader varmluft i ca. 10-15 minutter til bunden er bagt og osten har den rette gyldne farve

Basilikumolie:

en lille håndfuld basilikumblade

3 spsk olie

salt

Blend basilikumbladene med olien og smag til med salt. Hæld olien ud over pizzaen inden servering