Pølsehorn
Pølsehorn er perfekt til madpakken eller som en hurtig snack og så er de også velegnet til et tapasbord. Pølsehornene kan sagtens fryses. Jeg brugte slagter Lampe`s brunchpølser da jeg lavede mine pølsehorn, jeg syntes de er mere krydret i smagen end almindelig pølser, men du kan selvfølgelig bruge de pølser som du bedst kan lide 🙂
20 stk pølsehorn
- 3 dl sødmælk
- 50 gram margarine
- 25 gram gær
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- ca 500 gram hvedemel
- 20 brunch pølser
- kaffe eller 1 æg
- sorte sesam
Smelt margarinen i en gryde og tilsæt sødmælken. Når mælken er lillefinger lun, røres gæren ud i. Tilsæt derefter hvedemelet, salt og sukker
Lad dejen forhæve i 20 minutter
Del dejen i to klumper. Rul hver klump dej ud i en cirkel og del den 10 “pizzaslices”. Læg en pølse på den brede ende af slicen og rul ind til den tynde ende, så du får et horn.
Pensel hornene med kaffe eller et sammenpisket æg og drys dem med sorte sesam