Purløgsdressing med hvidløg
Purløgen vælter op fra jorden eller krukkerne lige nu og det smager helt fantastisk i dressinger.
Denne dressing er ganske simpel, men smager vanvittig godt og så passer den til næsten alle salater, i pita, sandwich eller burger.
Hvis du har purløg i haven og ikke kan følge med til at få det spist, så pluk det, snit det fint og frys det.
Når det er frossen er det løst frossen, det vil sige at det er nemt at nøjes med at tage det som du skal bruge.
På den måde har du purløg til dine dressinger hele året, også om vinteren hvor du ikke kan hente det i haven, men må købe dig til det.
God fornøjelse og velbekomme 🙂
Purløgsdressing:
- 2dl cremefraiche 5, 9 eller 18 % ( afhængig af hvor fedtfattig du ønsker din dressing)
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk fint snittet purløg
- salt og frisk kværnet peber
Pres eller riv hvidløget ned i cremefraichen.
Tilsæt den fint snittede purløg.
Vend det hele sammen og smag dressingen til med salt og frisk kværnet peber.
Måske du også kunne være interesseret i opskriften på en lækker salat med papaya hvor der også er purløg i. Opskriften finder du HER