Ravioli med tomat og burrata
Ravioli med tomat og burrata er en virkelig lækker ret både til frokost eller aftensmad. I denne ravioli med tomat og burrata er der ikke så mange ingredienser, men de ingredienser er nogle gode og smagsfulde råvare.
Burrataen og de ristede pinjekerner er prikken over ièt 🙂
Jeg har i denne ret brugt hjemmelavet Ramsløgssalt, men har du ikke ramsløgssalt så fortvivl ej, så kommer du bare hvidløg i retten og smager den til med salt.
Det er en nem ret at lave som du kan lave på 15-20 minutter og så mætter den rigtig godt.
Jeg har brugt ravioli med spinat og mozzarella, men du kan bruge den ravioli som du bedst kan lide.
Rigtig god fornøjelse 🙂
4 personer
- 500 gram ravioli med spinat og mozzarella eller lign.
- 2 skalotteløg
- 1 dåse hakkede tomater
- ramsløgssalt
- 30 gram pinjekerner
- 2 burrata
- basilikumblade
Kog raviolien efter anvisning på pakken.
Pil skalotteløgene og skær dem i små tern.
Varm lidt olie op i en gryde og steg skalotteløgene til de er klare.
Tilsæt de hakkede tomater og varm det godt igennem.
Smag tomatsovsen til med Ramsløgssalt.
Kom de kogte ravioli over i sovsen og vend det godt sammen.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
Anret raviolien på en tallerkner. Kom en halv burrata oveni hver portion. Drys de ristede pinjekerner ud over retterne og pynt til sidst med basilikumblade.