Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Rodfrugtchips

image_print

Mangler du lige lidt at servere til velkomstdrinken, en lille eftermiddagssnack eller noget crunchy til at toppe salaten eller aftensmaden med, så er rodfrugtchips et rigtig godt bud 🙂

Alle rodfrugter kan bruges feks. rødbede, persillerod, pastinak, gulerod, kartoffel eller jordskokke.

Skræl og skær rodfrugterne i tynde skiver, hvis skallen er fin, kan du bare nøjes med at skylle rodfrugterne godt.

Varm olie op i en tykbundet gryde. Tag et træspyd eller tandstik og stik ned i olien, når det bruser omkring træet er olien varm nok til at komme rodfrugterne i. Pas på med at komme for mange i ad gangen, de skal have plads så de ikke hænger sammen.

Når rodfrugterne har fået farve, tager du dem op med en si og kommer dem over på et stykke køkkenrulle så det kan suge overskydende fedt af rodfrugterne og drys med salt, så bliver de sprøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *